ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Барабар-настолна игра

68.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш дейността на Сдружение „Възможности без граници“ и иновативното говорене и обучение по темата права на човека, като заедно с това насърчаваш толерантността и приемането на разнообразието от хора и истории в заобикалящия ни свят.


 
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

"БАРАБАР" е игра с карти, която съчетава кооперативен и съревнователен момент, докато разказва истории. Играта съдържа 15 предизвикателства, 5 клана с по 15 героя и 14 Х-фактор карти, които внасят допълнителен съспенс в борбата с края на света. Участниците научават детайли за постиженията и проектите на членовете на различните кланове и търсят синергия помежду си за разрешаване на значими проблеми на нашето време. "БАРАБАР" учи на толерантност и насърчава опознаването на сериозни етични дилеми, сред които цензура и ограничаване на свободата на изразяване, геноцид, глобална суша и глад, мястото и ролята на жените в науката, устойчиво развитие и опазване на околната среда.

"БАРАБАР" се играе от минимум 2 души до оптимално 6-8 играча. Препоръчителната минимална възраст е 10 години, но с помощ от приятел, който да чете картите и да обяснява някои по-сложни термини, играта успешно върви и с дръзки спасители на света на 6-8 години. Всяко предизвикателство се преодолява за средно 20 минути при игра с 4 участника. Разнообразието от герои в петте клана позволява едно и също предизвикателство да се разиграва отново и отново, всеки път с нови герои и техните суперсили.

"БАРАБАР" успешно допълва учебния процес по дисциплини като "Човек и природа," "История," "Физика," "Химия," "Биология," "Екология," "Философия," "Английски език," и "Гражданско образование" при ученици на възраст 10+ години. В момента играта е налична на 5 езика – български, английски, испански, немски и фламандски език.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Сдружение "Възможности без граници"
Сдружение "Възможности без граници"
  • бул. "Ал. Стамболийски" 239 Б, ет. 2, офис 5, гр. София 1309
  •  +359 877828249
  •  info@barabar.eu
  •  https://barabar.eu/

Сходни продукти