ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Бъф с животинки коралов

18.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.


 

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Мултифункционален шал - бъф в коралов цвят с илюстрации на много симпатични животни - сова, дива котка, заек, лалугер, къртица, лисица, таралеж, язовец, катерица и други. Има и малко гъбки, листа и силуети на дървета за разкош. Илюстрациите са в тъмнокафяв цвят. 

Мек и еластичен, модерен дизайн, подходящ за всички сезони, за туризъм, за града. Мислили сме го за деца, но е еднакво подходящ и за възрастни, които ще харесат симпатичния дизайн. Може да се използва като предпазно средство.

One size (50 см дълъг и 25,5 см широчина двойна).Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа

Сходни продукти