ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Дантелата- културни технологии и социални практики

25.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш дейността на Творчески център на Калоферската дантела и усилията им в посока опазване на това красиво и изящно изкуство.  
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
“Това е книга за изкуството да се прави дантела. Но тя ни учи също и на това, че изкуството не е заключено в тишината на музеите, че то е нещо, което се прави, че ние можем да го правим, щом дръзнем да прекрачим отвъд установените практики, че щом изпробваме, импровизираме, експерементираме, дори във всекидневния си живот, ние самите ставаме хора на изкуството” 
Проф. Тодор Христов


Дантелата извървява дълъг път - разглеждана преди като занаят, за да бъде в наши дни възприемана като хоби и приложно изкуство. “Дантелата - културни технологии и социални практики” излиза извън енциклопедичното знание и се вглежда/отправя поглед към човешкото, а именно хората, които правят дантела. Книгата не само хронологично маркира естествените промени, през които преминава ръкоделието, но и търса обусловки в културните и социалните феномени на всяка една епоха.
 


Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Творчески център на калоферската дантела
Творчески център на калоферската дантела ул. Георги Шопов 3, Калофер
  •  +359895760222
  •  kaloferlace@gmail.com