ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Детска книжка „Играем заедно“ – Поредица „Карин, Слончо и суперсилите“

Наличност Разпродадено

Закупувайки този дар, ти носиш радост и създаваш по-добра среда за децата със специални потребности в Карин дом и техните семейства.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

„Карин, Слончо и суперсилите“ е поредица, която пренася малките и големи читатели в света на детските емоции и преживявания. Сюжетните линии вплитат Карин, Слончо и техните приятели в на пръв поглед обикновени ежедневни ситуации. Нищо обикновено няма обаче в детския свят. Всеки ден е изпълнен с предизвикателството да опознаеш и приемеш себе си, да намериш силните си страни, да бъдеш приет в групата, да имаш приятели. Всяка среща е кръстопът на нови емоции. Срещи, случки и опитност, които посяват семенцата на формиращата се личност. В тези книжки всяко дете ще намери по нещо за себе си. И по нещо за другите. Всяка книжка от поредицата запознава малкия читател с различието и многообразието в човешкия свят. И носи информация за нова емоция. Книжките вдъхват увереност и интелигентност, както и социалните умения.

Всеки цветен отпечатък може да изглежда като петно или като шедьовър – зависи от ъгъла, под който го гледаме. „Карин, Слончо и суперсилите“ помага на малкия и на големия читател да види способностите, силите и качествата в различието. Да поддържа вярата, да пази надеждата и да живее с любов.

За автора: Виргиния Милкова Василева е психотерапевт и детски психолог. В практиката си съчетава утвърдени и иновативни терапевтични методи и подходи за работа с деца със затруднения в развитието, както и инструменти за психотерапевтична подкрепа на деца и възрастни. Общото, което обединява различните ѝ подходи на работа са хората и разбира се – децата. „Ние всички сме различни и в същото време толкова еднакви в страха, тъгата, радостта… И в желанието си за по-добро утре.“.

„Скъпо дете, благодаря ти, че ти само или с помощта на някой голям прочете тази книжка. Карин е била истинско, живо дете – като децата, които познаваш. Преди много години е прекарвала летата си в град Варна, на брега на морето, където е откривала света. Онзи свят – вътре в нас – светът на мислите, чувствата и емоциите. Нещата, които не се виждат, но ги усещаме и понякога не знаем как да се справим с тях. Тя е имала своите затруднения, както може би и ти понякога, и е намирала начини да се справи. Ще се радвам, ако историята ти е харесала. Още повече ще се радвам, ако тя ти помогне да разбереш по-добре себе си и другите. Очаквай скоро следващите книжки за Карин и нейните приятели. Неразказаните истории от живота на едно обикновено, силно и добро дете. Такова, каквото си и ти!“ - от автора

*Използвания шрифт в книгата Adys е специално разработен да улесни читатели с лека до средна степен дислексия.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Семеен магазин Карин дом
Семеен магазин Карин дом