ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

"Джобно букварче за едно другарче" сувенирна книжка

Наличност Разпродадено

Закупувайки този продукт, ти подкрепяш устойчивия начин на
живот и рециклирането на отпадъци от човешката дейност, както и предаването на ценни знания за рециклиране и upcycle на деца и младежи.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Тази книжка е ръчно изработена. Корицата е декорирана с декупаж, фина позлата по ръбчетата и релефно сърце като акцент. Съдържа сентенции с всяка буква от азбуката. Изработката е на Flame's Art Studio - истински таланти в преработката на отпадъчни материали от хартия и картон. Неповторим уникален подарък за любими хора.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Сдружение "Общество 528"
Сдружение "Общество 528"
  • гр. Шумен, ул. Петко Българанов 1
  •  +359899952459
  •  528society@gmail.com