ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Блог

ЗА КОМПАНИИ: ново в ДарПазар - мястото за за подаръци с кауза
19.05.2020 г.

ЗА КОМПАНИИ: ново в ДарПазар - мястото за за подаръци с кауза

„Подарихме на всички колеги малки сувенири от ДарПазар, изработени от жени бежанки. Определено се трогнаха – дори не толкова от самите подаръци, колкото от историята зад тях. Дори като получател на подарък, без да отделяш от личното си време или средства, ти вече си участник в една хубава кауза и чувството е страхотно – нещо като двоен подарък!“, корпоративен клиент на ДарПазар.

ДарПазар е място, което обединява подаръци, които имат смисъл, носят послания и „предават нататък“ добрите истории -  на хората, които ги правят, и на тези, които им помагат. Тук ще намерите продукти и услуги на социални предприятия в България, които дават на работа на хора в трудна ситуация, опазват природата, подкрепят талантливи младежи без родители, съхраняват българските традиции и по всякакъв начин работят за по-доброто утре на всички ни.

В новата специална страница За компании публикуваме тематични каталози с подаръци с кауза за различни поводи. Ние от ДарПазар знаем колко важно е отношението към всеки един, който е свързан с успеха на едно предприятие – независимо колко голямо е и в коя сфера е дейността му. Хората са тези, които правят възможен този успех – служителите, партньорите, инвеститорите, дарителите. За да им БлагоДарите и заедно с това да помогнете за добра кауза - изберете подарък от ДарПазар.

Свържете се с екипа на платформата на  hello@darpazar.bg или телефон: 0898 87 50 54, за да Ви помогнем в избора на най-подходящите подаръци с кауза за Вашите служители и партньори.

Актуален каталог 1 юни:  подаръци с кауза за малки и големи деца.

Пазарувайте с кауза, поДарете смисъл!