ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Канче Зелен пояс голямо

Наличност Разпродадено

Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Голямо като размер и даже малко подобно на купичка, то е удобно за пиене и хапване в планината и въобще сред природата. Може да се загрява и да се закачи на раница и чанта. Емайлираната чаша с дръжка е произведена в единствената българска фабрика в град Шумен, а печатът и дизайнът за Зеления пояс са правени в София. 

Представя Европейският Зелен пояс - пограничните територии, през които в близкото минало е минавала Желязната завеса, които днес пазят уникална природа, традиции и исторически паметници. У нас в района на Зеления пояс попадат териториите по границата на Западна и Южна България - от Западен Балкан, през Осогово, Беласица и Родопите, та чаааак до Странджа.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа

Сходни продукти