ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Книга "Скрита сила в характера"

Наличност Разпродадено

Закупувайки този продукт, заедно с Характер.БГ насърчаваш развитието на силните страни на характера, като упоритостта, любопитството и благодарността у деца и младежи от цялата страна.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Водещи учени в областта на психологията представят 24-те силни страни на характера, които ни дават сила да се справя и постигаме повече. Тази книга ви предлага приключение. Нека тя бъде ваш спътник в първите стъпки към изграждането на по-успешен и пълноценен животНачина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Характер.бг
Характер.бг
  • гр. Разлог, ул. "Бела река" 72
  •  +359877731236
  •  office@character.bg
  •  http://character.bg/