ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Ленени кърпи

8.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти насърчаваш човек с психично-здравни трудности да продължава да се труди достойно и да създава красиви изделия.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Не оставят досадни власинки, което ги прави идеални за подсушаване на съдове от стъкло, фини чаши за вино и дори за обиране на останалата влага от измитите зелени подправки.  Впечатляващ кухненски аксесоар за всяка домакиня, която обича да приготвя печива, защото когато ги покрие, след изпичане, с ленена кърпа се образува вкусна, хрупкава коричка, а отвътре – мека душичка! Подсушаващите  свойства на чистия лен са много, много по-добри от тези на памука. Ленът издържа изключително дълго на абразивното действие на триенето, по-силно абсорбиращ е, а попивателните му способности дори се подобряват с използването! 

Размери: 50/70 см. Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Арт ателие "Творилница"
Арт ателие "Творилница"