ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Малки букви за проследяване

22.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш две каузи и правиш възможно наемането на хора с увреждания, които умело правят образователни играчки, игри и материали за деца в предучилищна и начална училищна възраст, както и за деца със специални образователни потребности.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Този продукт е предназначен да се ползва винаги под наблюдението на възрастен!
Комплектът е уникален за пазара на детските образователни материали и е  съобразен с методическите изисквания на педагозите и съответства напълно на учебниците и помагалата за първи клас.
Дървените полочки успяват да 
фокусират вниманието върху буквите, като в същото време е интересен и привлекателен за детето (то иска да ги докосва и да борави с тях). 
Упражненията по проследявне на ръкописните буквички подготвят детето за същинското писане на буквите, дава му увереност, преди да започне да пише на хартия с молив или химикалка.

Как работи: детето следва улеите с дървения писец и си създава мускулна памет за начина и посоката на изписване, усъвършенства детайлите при изписването и точното поместване на буквите в редовете.

Комплектът позволява на детето да подрежда плочките в срички и думи, да играе и да се учи да пише, докато се забавлява.
 Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Неща с душа
Неща с душа

Сходни продукти