ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Подложка за хранене

15.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти насърчаваш човек с психично-здравни трудности да продължава да се труди достойно и да създава красиви изделия.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

В Творилница знаят, че първите 7 са много важни! И за да улеснят поне малко родителите на малчугани, създадоха практични подложки за хранене вдъхновени от „Монтесори“. С бродерия, върху подложките, са очертани форми на вилица, лъжица, нож, чиния, купичка и чашка. С тях детето бързо и лесно се учи къде да постави съдовете и приборите за хранене без помощта на възрастен. 

Налични са различни цветове.
Размери: 40 см. х 29 см.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Арт ателие "Творилница"
Арт ателие "Творилница"