ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Блог

По Коледа се случват чудеса, особено с Дар Пазар
19.12.2020 г.

По Коледа се случват чудеса, особено с Дар Пазар

Аз съм Роси и работя в социалното предприятие „Градина в чашка“ като Технически сътрудник и преводач. Обичам литературата и красивия текст. Често пиша стихове и разкази. Освен това пиша постове за социалните мрежи, които социалното предприятие публикува. Пиша и текстовете на пожелания, които сдружението изпраща – на свои партньори, доброволци и клиенти. Много се старая, особено когато пиша ръкописно чудните пожелания и благодарности, които слагаме в продуктите на „Градинка в чашка“.

Ииии, много съм щастлива! Тук се отнасят с мен с уважение и се чувствам пълноценен човек. 

Това сподели за нас Роси от Няма невъзможни неща, което е най-новото социално предприятие в общността на ДарПазар!

Тяхната свежа градинка в чашка внася уют и свежа нотка настроение у дома.  Засаждате си я сами или с децата, грижите се за нея и това ви носи радост и удоволетворение. А не е ли именно това, към което всички се стремим всеки ден и търсим начин да постигнем с пожеланията си по Коледа?  

По Коледа се случват чудеса, особено с Дар Пазар

Разгледайте коледните ни предложения, сред които оригинални коледни украси, играчки и бижута, кулинарни изкушения и аксесоари за дома в коледно настроение!

Всички те са страхотни, защото носят радост и удоволетворение - на вас, и на хората, които са вложили сърцата си в тях. Всеки закупен продукт подкрепя директно човешка съдба, идея и конкретна кауза. 

Пазарувай за Коледа с  Кауза. Подари Смисъл.

 

www.darpazar.bg e онлайн платформа, на която се предлагат продукти и услуги с кауза, създадени от български социални предприятия. Всяка покупка от ДарПазар е част от устойчиво решение за по-добра среда, в която успяваме всички.