ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Престилка за готвене "Кокошка"

41.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти насърчаваш човек с психично-здравни трудности да продължава да се труди достойно и да създава красиви изделия.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Готварската престилка не е това, което е... когато я създаваме ние. Новите ни творения са готови и очакват своя Master Chef!

"Никога скучни!" е нашият девиз, каквото е и отношението ни към живота, хората и храната в частност.

Ръчно изработените ни престилки внасят допълнително настроение в кухнята, имат забавен дизайн и са изработени от висококачествени естествени материали. С тях приготвянето на всяко ястие ще се превърне в специално преживяване. ???
Купи престилка със стил! Изненадай свекърва си с по-добра мусака от нейната! ?

Характеристики:

Може да се пере в пералня, без опасения за промяна в цвета или формата;
Изработена от 100% памук;Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Арт ателие "Творилница"
Арт ателие "Творилница"

Сходни продукти