ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Престилка за готвене "Лисица"

Наличност Разпродадено

Закупувайки този продукт, ти насърчаваш човек с психично-здравни трудности да продължава да се труди достойно и да създава красиви изделия.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Абсолютна и недостижима класика, ако говорим за шоколад „Кума Лиса“ ?!

Но тук не става дума за шоколад, а за новото ни попълнение от готварски престилки и в него няма никаква класика! Казват, че Лиса е Кума, не защото е хитра, а защото е мъдра, умна и може да даде добри съвети.  Точно каквато си представяме бъдещата притежателка на нашата Кума Лиса?!

Апликацията е джоб, защото, ако все пак има заложена някаква хитрост в твоята натура – ще ти трябва потайно място, за да пъхаш в него каквото си искаш - тайната рецепта или пък съставката, която прави ястието неустоимо ?

Готварската престилка не е това, което е... когато я създаваме ние. 

Характеристика:
Подходяща възраст: 10+
Може да се пере в пералня, без опасения за промяна в цвета или формата;
Изработена от 100% памук.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Арт ателие "Творилница"
Арт ателие "Творилница"

Сходни продукти