ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Природа в кутия "Цвете на Солта"

30.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Консумирайки черноморска сол, вие помагате за опазването на едно от най-рeдките местообитания в България – крайбрежна лагуна Атанасовско езеро; най-богатото на птици място в страната ни; солничарството - една от най-древните професии и солниците като нематериално културно наследство.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Представяме ти нашата солена кутия с българска гурме сол от Атанасовско езеро.

Бяло, бяло, бяло …. като сняг или пък като сол.

Нашата сол обаче е лееееко розова, гурме е и се нарича „цвете на солта“.

Натурална и нерафинирана, с деликатна соленост и отчетливо ухание на море, ръчно събрана от Атанасовско езеро край Бургас.

Кристалите се топят лесно и по време на консумация създават усещане за взрив от солен интензитет, който обаче си отива почти толкова бързо, колкото и се появява. Така морската сол, храната и умът се сливат в нещо изискано, естествено, вкусно и много балансирано.

Наслаждавайки се на бялата приказка, която нежните кристали добити от поддържан резерват „Атанасовско езеро“ разказват, ти помагаш за опазването на крайбрежната лагуна, най-богатото на птици място в страната ни, солничарството - една от най-древните професии и на солниците като нематериално културно наследство.

Подари си вкусна Солена ПРИРОДА В КУТИЯ.

Съдържание: „цвете на солта“ в три разновидности по 90 гр. - натурално, с подправки за риба, с подправки за месо (всяко в стъклено бурканче).Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа