ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Блог

Работилници с кауза – онлайн хоум офис преживяване за екипа на вашата компания
23.10.2020 г.

Работилници с кауза – онлайн хоум офис преживяване за екипа на вашата компания

Да работиш от вкъщи си е предизвикателство. Работни задачи, домашни задачи, нямам и десет минути за нещо различно –в момента всеки е с тези мисли

Затова, ние от ДарПазар ви предлагаме работилници с кауза - онлайн хоум офис преживяване за екипа на вашата компания!

Споделено от служител в голяма компания, участник в ДарПазар работилница с кауза: „Беше много приятно – един час, в който се откъснах от всичко и се посветих на мислите си докато украсявам пчели и пеперуди. А и се научих да правя айсинг украса за бисквити – доста актуално предвид идващите празници“. 

Екипният дух и удовлетвореността на служителите са част от доброто представяне в работните задачи и успеха на една компания. Мениджърите непрекъснато търсят възможности за включване в приятни и разтоварващи дейности, които да намалят  стреса сред служителите, да разнообразят и сплотят екипа, и да подобрят неговата ефективност.

В „новото нормално“, обаче груповите събирания и забавления на служителите са силно ограничени, а традиционните тийм билдинг събития са свързани със спазване на редица мерки и формалности.

Ние от ДарПазар ви предлагаме удобно и лесно решение - онлайн работилница, в която вие и вашите колеги ще се докоснете до конкретна обществена кауза и ще допринесете за нейното развитие и устойчивост. Освен това, ще научавате нови неща и ще се забавлявате.

Работилници с кауза – онлайн хоум офис преживяване за екипа на вашата компания

 
Как се случва ДарПазар Работилница с кауза?
Това е едночасово онлайн събитие, в което участниците създават творения, упражняват свое любимо хоби или талант и споделят като разказват за себе си и своята работа. В процеса ги водят опитните екипи на социалните предприятия на ДарПазар, които се борят за решаване на важни обществени проблеми всеки ден. Те разказват за своя свят и каузи – да осигуряват работа и подкрепа за семейства в трудно положение, да подготвят младежи без родители да се справят в живота, да насърчават хората да ценят природата и да я пазят и много други. ДарПазар Работилници с кауза е начин да опознаете уникални хора и организации в България, които променят човешки съдби и да разберете …      
  • Как месенето на хляб може да сплоти екипа? И как приготвянето и декорирането на бутикови бисквитки развива творчески умения и е шанс за по-добър и сладък живот?
  • Как изглежда Цветето на солта, къде може да се намери и за какво помага?
  • Как се букет може да бъде „вечен“ с аромата и цветовете си? Или пък как да си направим восъчни кърпи и да забравим за домакинското фолио?
  • Как една картичка може да означава много – за този, който я създава, за този, който я изпраща и за този, който я получава? Или как  коледна играчка може да донесе усмивка?
  • И още много.

А ето какво споделят още хората,  които са участвали в ДарПазар работилница с кауза:
„Мина повече от чудесно! Благодаря ви още веднъж за подготовката, ентусиазма и всичко.“ – Hewlet Packard Enterprise

„Благодарим – беше доста позитивно преживяване.“ – Viridian offices

 
Работилници с кауза – онлайн хоум офис преживяване за екипа на вашата компания


Приходите, получени от ДарПазар работилници с кауза, използваме, за да:
  • осигуряваме менторска и експертна подкрепа на над 25 социални предприятия в България да развиват предприемаческите си идеи, дейности и продукти;
  • реализираме маркетингови и рекламни кампании, за да помагаме на тези социални предприятия да достигат до повече хора, които да пазаруват произведени от тях продукти с кауза и така директно да подкрепят смислени граждански инициативи, които постигат социална промяна в България;
  • Поддържаме онлайн платформата ДарПазар като място, на което могат да бъдат открити смислени каузи в България.

Свържете се с нас на hello@darpazar.bg или на тел. 0898 875 054, за да ви разкажем повече и да направим предложение специално за вас.