ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Книгоразделител Сърце

6.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш развитието на деца, младежи и млади артисти, подпомагаш реализирането на техните произведения, както и провеждането на образователни младежки ателиета и турнири в български музеи. 

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Истински любовен подарък, който ще напомня за чувствата ти поне в следващите 50 години. Изцяло ръчно изработен от устойчива естествена кожа, този разделител ще бъде с любимия човек дълги години.

  • Размер: 7,5 см. х 6 см.
  • Налични цветове: тъмнокафяво (№ 1), синьо (№ 2), червено (№ 3), тъмен корал (№ 4). 

Не пропускай да отбележиш в коментар към поръчката кой цвят си избираш. 

Възможни са малки разлики в цветовете на продуктите, в зависимост от екрана, който ползваш.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието