ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Ръководство по калоферска дантела

10.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш дейността на Творчески център на Калоферската дантела и усилията им в посока опазване на това красиво и изящно изкуство
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Овладей тайните на калоферската дантела с единственото по рода си ръкодство, посветено на това изкуство!
В преработеното второ издание се съдържа богата гама от плетки и модели, чрез които да се утвърдят знанията по усвояването на това ръкоделие. Измежду страниците можете да прочетете повече любопитна информация за появата и развитието на калоферската дантела, както и десет страници практическо приложение.  Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Творчески център на калоферската дантела
Творчески център на калоферската дантела ул. Георги Шопов 3, Калофер
  •  +359895760222
  •  kaloferlace@gmail.com

Сходни продукти