ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Сладка природа в кутия

45.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Представяме ти нашата сладка, ароматна, медена кутия, която носи настроение на сърцето и небцето. В студените зимни или дъждовни дни ни се иска да се завием с пъстро родопско одеяло, да гушнем чаша ароматен планински чай или греяно вино и да се насладим на топлината и уюта у дома или където се намираме…

Домашно приготвено сладко ще те върне вкуса на детството. Повечето хора просто го ядат от буркана, но може да се хапва с хляб и масло, палачинки, с кисело мляко и плодове.

чай мента и соликорния

Домашен мед с джинджифил от собствения пчелин на сем. Червенкови, разположен в полите на Предбалкана. Чистият натурален мед с джинджифил напомня за жуженето на пчели, пиещи нектар през май от нацъфтелите растения и дървета.
 

Кутията съдържа домашно сладко от сезонни плодове (250 гр.), чай мента и соликорния (15 гр.) и мед с джинджифил (290 гр.).Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа