ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Шоколад ГАЙО със сол от Атанасовско езеро

6.50 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Опитайте първия български шоколад с добавена морска сол от Атанасовско езеро, създаден от ГАЙО Шоколад. Натуралната морска сол добита от защитена територия бива включена върху нежно блокче млечен шоколад.

Впечатлени от стойността на езерото и всичко, което правим за поддържане на тази ценна Натура 2000 зона, производителите даряват 7 % от стойността на продукта на нас от БФБ - за опазване на Атанасовско езеро.

Шоколадът има великолепна опаковка, изработена от Мариана Сърбова, която съдържа карта и информация за езерото на български и английски език.

Съставки: нерафинирана захар, какаово масло, какаови зърна, обезмаслено сухо мляко, сол 1%, ванилия.

Съставки: нерафинирана захар, какаово масло, какаови зърна, обезмаслено сухо мляко, сол 1%, ванилия.
80 грамаНачина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа

Сходни продукти