ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Доставка и връщане

Доставка и връщане

ДарПазар е онлайн магазин с продукти на български социални предприятия от цялата страна. Тук всяко изделие подкрепя конкретна социално значима кауза. За да направите поръчка не е задължително да се регистрирате в платформата, но е желателно, за да продължим да Ви информираме за предстоящи кампании, нови продукти, промоции и тн. Поръчка се извършва по следния начин:
1. Добавете желаните продукти в количката
2. Въведе необходимите данни – брой за всеки продукт, Ваши контактни данни за доставка, метод за доставка и метод за плащане.
3. Завършете поръчката си и ще получите известие на подадения от Вас имейл за направената заявка. 
4. В рамките на до 3 работни дни от направената заявка, ще получите заявените продукти на посочен от Вас личен адрес или офис на куриер. 

При въпроси или уточнения, свързани с направена от Вас заявка, не се колебайте да ни пишете на hello@darpazar.bg 

Доставка

Начина за доставка на продукт може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:
1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.
2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.
3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

 

Срокове за доставка

Пратките се изпращат в рамките на до три работни дни от потвърждаване на поръчката от страна на организацията/социалното предприятие, чийто продукт/услуга е заявен за покупка, или от получаване на плащането в случай на избран метод за плащане „Банков превод“. В изключителни случаи, могат да бъдат уговорени различни срокове за доставка, за които страните клиент и организация/социално предприятие изрично се съгласяват.
 

Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на получаването им при следните условия:

- Продуктите да са в оригиналната си опаковка
- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
- Да включите оригиналната фактура и/или бележка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да Ви бъде възстановена стойността им, ако не желаете замяна. Стойността на продуктите се възстановява без стойността на доставката по начин, уговорен между Вас и организация/социално предприятие, чиито продукти/услуги сте заявили.
Всички суми, платени по банков път, се възстановяват на същата сметка, от която е извършено плащането.

 

Адрес за връщане на продукти:
София, ул. Христо Белчев 3 (партер), Щрак