Сдружение "Общество 528"

гр. Шумен, ул. Петко Българанов 1
 • +359899952459
 • 528society@gmail.com
 • IBAN: BG54FINV91501217108206
Данни за предприятието
 • +359899952459
 • 528society@gmail.com
Информация

Сдружение „Общество 528” е регистрирано през 2017 г. в гр. Шумен. Ние и нашите приятели вярваме, че живот сред добри хора и чиста природа е не само възможен, но и лесно постижим, когато сме заедно.

Фокусът ни е насочен към децата и младежите - бъдещите стопани на този свят. Основна част от нашите проекти са свързани с устойчивия начин на живот и рециклирането на отпадъци от човешката дейност. Гостуваме в училища и заведения за деца и младежи с разговори за природата и взаимодействието ни с нея, с приложни работилници и работилници за рециклиране на хартия и текстил.

"Зона за свободна размяна" е нашият основен проект за размяна и преразпределяне на излишни ресурси, част от които даряваме на текстилни артисти за преработка, част - на социални домове и Общинския кризисен център за подкрепа на бездомните хора в региона.

Продуктите, които ви предлагаме тук са резултат от въображението и таланта на нашите приятели приложници и текстилни артисти и са изработени изцяло или частично от остатъчна хартия и текстил, дарени в "Зоната" от  хора от цяла България. Вие помагате на тези материали да заживеят отново и да донесат полза и радост, а на нас - да финансираме шарените си обучителни и приложни проекти.

Вярваме, че споделянето е в основата на изобилието и затова мотото ни е „Всички за всички!”

Условия за доставка
 • доставка до адрес на клиента или офис на Еконт и Спиди;
 • получаване на поръчката на място в социалното предприятие.

Обявените на платформата цени не включват сумата за доставка. Доставката се осъществява чрез куриерските фирми Еконт и Спиди по обявените от тях тарифи, с известие, право на преглед и възможност за връщане. Разходите за куриер са за сметка на клиента. 

За поръчки над 150 лв. куриерската услуга е подарък от нас.

Клиентът има право да върне стоката в период от две седмици след получаването й, само ако продуктът е в оригиналния вид, в който е бил изпратен, и не е бил използван.

При поръчка ще се свържем с Вас по телефон в рамките на следващия работен ден, за да потвърдим условията. Продуктите ще са при Вас в рамките на 3 работни дни, считано от момента на потвърждението. При заявено плащане по банков път, 3-дневният срок за изпълнение започва да тече след получаване на превода.

Условия за плащане
 • в брой – при получаване на място в социалното предприятие / гр. Шумен /
 • с наложен платеж
 • по банков път
   
Продукти на предприятието
"Джобно букварче за едно другарче" сувенирна книжка
Тази книжка е ръчно изработена. Корицата е декорирана с…
9.00lv.
"Кой каза, че не мога" сувенирна книжка
Тази книжка е изработена частично с рециклирани материали.…
12.00lv.
"Теория на подаряването" сувенирна книжка
Тази книжка е ръчно изработена. Корицата е декорирана с…
12.00lv.
gRE:ensome тоалетен несесер
gRE:ensome е нашият бранд за текстилни продукти, изработени…
12.90lv.
Тампони за почистване на лице и грим
Седем меки тампончета, произведение на текстилното изкуство…
8.90lv.