"Теория на подаряването" сувенирна книжка

"Зона за свободна размяна" е основен проект на нашата организация за събиране и преразпределяне на отпадъчни материали. Дрехи, бижута, книги, обувки, раници и домакински текстил и пособия намират втори дом. Даряваме част от вещите на социални домове и кризисни центрове, а част разпределяме между приложници и текстилни артисти за преработка. Всички продукти, които Ви предлагаме тук, са предоставени от тези партньори в подкрепа на дейността ни.

Тези малки нежни нишки са произведени частично от рециклирани материали. С покупката им Вие помагате да намалим отпадъците от човешката дейност, както и да финансираме нашите обучителни проекти и програми с деца и младежи за устойчив начин на живот.

Благодарим Ви!

Price VAT incl.
12.00lv.
Rating:
Status: In stock
Continue
Payment method
Delivery
May require additional costs
May require additional costs
Delivery to the courier's office
Delivery to address by courier

Тази книжка е ръчно изработена. Корицата е декорирана с декупаж, фина позлата за винтидж-ефект и двойна лента органза за разкош. Съдържа авторски текст на Пламена Стоянова, а изработката е на Flame's Art Studio - един от нашите партньори за преработка на отпадъчни материали. Неповторим уникален подарък за любимите Ви хора.

Размер: 11 х 10,5 см

Материал: хартия, картон, органза

Цена: 12,00 лв

Social enterprise

Предай нататък
Сдружение "Общество 528"
гр. Шумен, ул. Петко Българанов 1
+359899952459
IBAN: BG54FINV91501217108206