ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Предприятия

Семеен магазин Карин дом

Семейният магазин е социално предприятие на Карин дом, което работи в подкрепа на терапията на деца със специални нужди и техните семейства.

Фондация Карин дом се намира във Варна в модерен иновативен комплекс, който предлага социални услуги за деца и цялостна подкрепа от най-ранна възраст. Карин дом е една от първите граждански организации у нас, основана още през 1996 г. от Посланик Иван Станчов. В изработката на голяма част от продуктите се включват семействата на децата, с които работим в Карин дом, доброволци, наши приятели дизайнери, фотографи и творци в различни области.

Работим по няколко продуктови линии – за специалисти, за деца и родители и продуктова линия с подаръци за любими хора, които постепенно развиваме и обогатяваме. Целта ни е с продуктите си да подпомогнем родителството и ранното детско развитие. Всички постъпления от Семейния магазин са в подкрепа на Детския Фонд на Карин дом, който има за цел да осигури:

• финансова устойчивост на услугите, които предоставяме
• качествена терапия за повече деца
• продължителна подкрепа на децата и семействата им
• подкрепа на детето от най-ранна възраст
• бъдеще на децата с различни възможности в България Всяка година предлагаме професионални услуги и терапия на над 350 деца и семейства от цялата страна.

Вярваме в успеха и бъдещето на децата с различни възможности и сме до семейството от най-трудните моменти до най-важните постижения. 

Продукти на предприятието