ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Книга "Семейно готвене по Монтесори"

29.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този дар, ти носиш радост и създаваш по-добра среда за децата със специални потребности в Карин дом и техните семейства.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Книгата „Семейно готвене по Монтесори“ е създадена от авторски екип на Карин дом – Жечка Иванова, Светла Тодорова и Светлана Иванова, които имат дългогодишна практика в обучението на деца по метода на Мария Монтесори.

В „Семейно готвене по Монтесори“ кулинарните задачи са съобразени с метода Монтесори и са средство за развитие на фината моторика и въображението, както и за усвояване на знания, пречупени през призмата на опита на  Карин дом в работата с деца. Всяка рецепта в книгата е предварително планирано образователно занимание, с което детето може да усвои и упражни знания от важни за детското развитие зони („Практичен живот“, „Сензорика“, „Математика“, „Космос“, „Език и реч“) в подготвената Монтесори среда. 

Благодарим на всички малки готвачи и техните родители, които направиха възможно издаването на „Семейно готвене по Монтесори“ и изпълниха страниците ѝ с непринуденост и много усмивки! Благодарим на Анелия Митева за чудесния дизайн на тази книга! 

Книгата се състои от 62 страници
Редактор: Мариела Митева
Фотограф: Яна Пенева
Дизайн: Анелия Митева

Всички права запазени.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Семеен магазин Карин дом
Семеен магазин Карин дом
  • гр. Варна, бул. "Цар Освободител" 86 А
  •  0888 037 477
  •  magazin@karindom.org
  •  https://karindom.org/