ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Комплект за творчество - великденски заек

11.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш две каузи и правиш възможно наемането на хора с увреждания, които умело правят образователни играчки, игри и материали за деца в предучилищна и начална училищна възраст, както и за деца със специални образователни потребности. 
 
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Творчески комплект с великденски мотиви.
Комплектът включва: дървени елементи – 9 броя; филцови елементи – 4 броя; връвчица за окачване - 1 брой. Оцвети готовите дървени елементи по твой вкус и сглоби украсата, като залепиш частите със силикон или подходящо здраво лепило.
Размери на изделието след сглобяване: височина 28 см, ширина 23 см.


Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Неща с душа
Неща с душа