ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Морски шах

38.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш развитието на деца, младежи и млади артисти, подпомагаш реализирането на техните произведения, както и провеждането на образователни младежки ателиета и турнири в български музеи.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Играта „Морски шах“, е ръчно изработена в ателие „Дъбрава“ за АЛОС, от естествени материали: игрално табло 22 см от кожен велур, пулове от естествена многопластова телешка кожа. Играта се свива в лека кесийка, удобна за съхранение на пуловете, носене и игра навсякъде. Двата отбора са с по 5 пула с гравирани различни за всеки отбор изображения на емблематични български животни.

Играта развива стратегическо мислене, търпение и концентрация.

Видове игри

Шах „Високите планини“. Таблото е гравирано с еделвайс. Пуловете на двата отбора са с планинска коза и орел.

Шах „Речни властелини“. Таблото е гравирано с визията на течаща вода. Пуловете на двата отбора са с бяла чапла и балканска пъстърва.

Шах „Царете на гората“. Таблото е гравирано с дъбово листо и жълъди. Пуловете на двата отбора са с кафява мечка и бухал.

Шах „Владетелите на небето“. Таблото е гравирано с планински върхове. Пуловете на двата отбора са с орел и бухал.

Шах „Планини“. Таблото е гравирано с планински върхове. Пуловете на двата отбора са с кафява мечка и дива коза.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Сходни продукти