ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Terra Futura - настолна игра

45.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Играчи: 2-5; препоръчително 4 играча
Време за игра: 20 - 40 минути
Възраст: 10+

Има много начини да изградите своята икономика. Можете да поемете по бърз маршрут, водещ до голямо замърсяване, или можете да предприемете по-малки стъпки, но с грижа за природата. В началото на всеки ход ще избирате карта и ще я поставяте на вашата територия. Това ще активира всички карти в колоната и реда, в който сте поставили новата карта. Така че помислете два пъти къде ще поставите една от тях и как искате да се развивате.

Замърсяването е критичен компонент на играта. Използването на международен транспорт и ускоряването на производството ви може да ви донесе ресурси по-бързо, но създава високо замърсяване, което може да блокира вашите карти и дори да ви попречи да спечелите някои от вашите ресурси. От друга страна, внимателното му използване може да доведе до победа.

Играта приключва, когато всички играчи изградят своята територия от 9 карти, в мрежа от 3 × 3. В края, всеки играч активира своята територия за последно, но този път въз основа на тайната карта за точки, която притежава. Играчите получават точки за победа на база на ресурсите и стоките, които са придобили по време на играта, а бонус точки се печелят от събраните „тайни карти“.

Преди финалното обявяване на победителя, се отнемат точки за всяка замърсена карта.
Опитайте се да бъдете по-ефективни от опонентите си, да развиете своята кръгова икономика и да спечелите играта.

Година: 2021
Дизайнер: Petr Vojtěch
Художник: Jindřich Pavlásek
Издатели: Albi; Albi Polska; Time Slug Studio
Категории: Игра с карти, Икономика, Околна среда и природа, Индустрия
Механизми на игра: Бонуси в края на играта, Мрежуване и изграждане на подходи
Семейна тема: ЕкологияНачина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа