ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Ти си умен, успешен, но дали си щастлив? - Радж Рагунатан

24.90 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, заедно с Характер.БГ насърчаваш развитието на силните страни на характера, като упоритостта, любопитството и благодарността у деца и младежи от цялата страна.

 

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Възможно ли е това, което ти помага да изградиш успешна кариера, да пречи на щастието ти? Ако интелектът помага за вземане на правилни решения, интелигентните хора би трябвало да правят по-добри избори в живота си. Защо тогава толкова много от умните и успешните сред нас не намират щастието в настоящия момент?

Проф. Радж Рагунатан се заема да намери отговор на този въпрос и проучва щастието на хора с различни професии в различен етап от живота им. Книгата повежда читателите на забавна и интересна обиколка сред последните открития в психологията, невронауката и теорията на поведенческите решения.

Авторът изследва седемте най-тежки грешки, които трябва да се избягват и насочва към седем навика за постигане на щастлив и удовлетворяващ живот. Реална стъпка към това е предложената от него креативна система от упражнения за изграждане на тези навици. Книгата на Радж ще ти даде напълно нова перспектива за твоите лични цели, работа и взаимоотношения, независимо дали вече си постигнал успех в кариерата, или сега започваш да го градиш.
 


Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Характер.бг
Характер.бг
  • гр. Разлог, ул. "Бела река" 72
  •  +359877731236
  •  office@character.bg
  •  http://character.bg/

Сходни продукти