ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Възглавница с апликация Овца

Наличност Разпродадено

Закупувайки този продукт, ти насърчаваш човек с психично-здравни трудности да продължава да се труди достойно и да създава красиви изделия.

 
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Най-сладката овца на света! Не сме сигурни дали ще ти помогне да заспиш, защото със сигурност няма да искаш да затвориш очи, а ще искаш да я гледаш и милваш. Ръчно изработена от висококачествени материали и с пълнеж от антиалергични микроперли, тази възглавничка е идеален приятел на детето и закачлива декорация във всяка стая. Тя е удобна за гушкане, хващане и носене. Закачливата й усмивка ще озари всяка стая и ще донесе усмивка на обитателите и техните гости. Децата обожават да милват меките ушички и игривите крачета докато заспиват.  

• Размери: 40/40 см;  

• Материал: 100% памук с пълнеж от антиалергични микрогранули;  

• Може да се пере в пералня, без опасения за промяна в цвета или формата. Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Арт ателие "Творилница"
Арт ателие "Творилница"