ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Блог

01.07.2024 г.

ДарПазар отива на AtoJazz: Да празнуваме добрата музика и пазаруването с кауза!


Знаеш ли коя е най-важната съставка за едно яко преживявания с добра музика и за една инициатива в подкрепа на стойностни идеи? Хората. Повтаряме – ХО-РА-ТА. Това сте вие, това сме ние – всичи, обединени в името на 1-2-3-4000 добрини. А хубавата страна на тия знойни жеги е, че отново сме навън, стъмнява се късно и е време за свежи събития на открито!

Ето защо супер много се вълнуваме да споделим, че в началото на юли отиваме на едно място, което събира... на една поляна  добри хора, качествена музика, гражданска енергия и желание за заедност. Отиваме на AtoJazz!


За нас е радост, че за първи път ще участваме в творческия базар на най-голямото музикално джаз събитие на открито на едно от най-зелените местенца в столицата – Южен парк.

От 4 до 7 юли ще окриеш нашия шарен щанд на фестивала, където ще представим наистина пъстро разнообразие от красиви, оригинални и качествени продукти, дело на българските социални предприятия от нашата общност.

В лятната ни джаз колекция ще откриеш:
- Настолни и исторически игри, изработени от естествени материали – топ избор за всички зеленомислещи семейства и компании;
- Дрехи и модни аксесоари за градска и природна среда – стилна и устойчива мода;
- Ръчно направени кожени изделия с гаранция до вечността;
- Бижута, керамика и други аксесоари, които разказват истории;
- Вдъхновяващи книги за всякакви възрасти ...
... и какво ли още не!Ела, за да ти покажем, за подкрепата заема много форми. Посещавайки нашия щанд, ти не просто ще откриеш и закупиш красиви и ръчно изработени подаръци, но също така ще станеш част от историите на нашите герои. Всяка покупка подкрепя човешка съдба и разрешаването на общественозначим проблем. Заедно подкрепяме хора с увреждания, младежи с интелектуални затруднения, самотни майки, бежанци и много други.

Хайде, стига толкова убеждаване, очакваме те на AtoJazz да послушаме яка мзуика, да си поговорм за стойностните неща в живота и заедно да напишем следващата глава в историите на нашите герои.

Къде: AtoJazz, Южен парк 2 (Кучешка градинка)
Кога: 04 – 07.07., 2024 от 17:00 до 22:30 ч.


Да направим това лято незабравимо! Пазарувай с кауза и дари сМисъл!
Повече за AtoJazz, виж тук.
Не пропускай да ни последваш в Instagram и Facebook, за да продължим да ти разказваме за нашата общност.