ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Кукла Карин

35.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този дар, ти носиш радост и създаваш по-добра среда за децата със специални потребности в Карин дом и техните семейства.
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Куклата има символно и емоционално значение за историята на Карин дом и произхода на името на организацията. Карин е братовчедка на основателя – Иван Станчов, която е била с церебрална парализа. Карин е една вдъхновяваща личност, много борбено и любознателно дете с голямо сърце. Вече имате възможност да внесете символа на борбеност и толерантност и в своя дом или да направите подарък на любими хора. Може да комбинирате и със Слончо – нейната голяма страст.

Куклата Карин и Слончо са създадени от екипа на Карин дом с помощта на Marty’s Heaven и Малки човеци като знак на съпричастност към децата със специални нужди и начин за разбиране и приемане на различията от техните връстници.Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Семеен магазин Карин дом
Семеен магазин Карин дом

Сходни продукти

Слонче
Слончo
23.00 лв.