ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Предприятия

Операция Плюшено Мече

Ние ръководим най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в България вече 14 години, а преди 5 години започнахме целогодишна и целенасочена работа с талантливи младежи, лишени от родителска грижа или в риск, за да им дадем шанс за професионална реализация и едно по-добро и достойно бъдеще чрез менторската Програма “Скритите таланти на България”.

Менторската Програма "Скритите таланти на България" дава достъп до: 

  • частни уроци
  • индивидуална работа с обучен ментор
  • семинари, работилници, лагери и конкурси
  • необходимите материали 
  • индивидуални събития: лични изложби, концерти, издаване на стихосбирки
  • подготовка за ВУЗ
  • намиране на стаж и работа
  • стипендии 

През учебната 2021-2022 екипът ни работи с 12 талантливи младежи, 4 от които подготвяме за кандидатстване в университет. Най-големите ни успехи през Програмата са:

Преди няколко години нашата Организация спечели финансиране за развитие на стопанска дейност в конкурса на БЦНП за най-добър бизнес план на НПО. Благодарение на това финансиране имаме възможността да започнем стопанска дейност, която ще ни помогне да само-финансираме Програмата "Скритите таланти на България" и да не разчитаме единствено на дарения, а да можем да създадем устойчивост за Проекта и да помогнем на по-голям брой талантливи младежи в него през следващите години. 

Нашите продукти са брандирани с произведения на участниците от менторската Програма "Скритите таланти на България". Всеки автор на произведение, което сме използвали получава процент от всеки продаден продукт. Останалата част от сумата се използва за частните уроци на младежите и реализирането на самата Програма. 

Благодарим Ви, че подкрепяте таланта и давата шанс за професионална реализация и едно по-добро бъдеще на даровити младежи в нужда. 

Повече за нас можете да научите на www.plushenomeche.org

Продукти на предприятието