ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

Бозайници важни за опазване в България 

25.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Представянето на българските бозайници от европейско и световно значение за опазване на биоразнообразието е в основата на създаването на тази книга. Тя е структурирана в две основни части - обща и специална.

Общата част представя характеристиката на бозайниците и запознава читателите подробно с полевите методи за изучаване и разпознаване на бозайници. Отделя се значително внимание и на историческите аспекти на формиране на фауната - интересен разказ за появата и разпространението на различните групи бозайници на територията на България. В тази част е представена и съвременната фауна на бозайниците у нас с описание на техния видов състав, видово богатство и природозащитен статус. Въведени и разяснени са основни природозащитни понятия.

Втората част на книгата представя серия от очерци за консервационно значимите бозайници на България. Това са онези видове, които определят състоянието на нашите екосистеми и са защитени по силата на международни споразумения или от националното ни законодателство. Книгата отделя голямо внимание именно на консервационно значимите бозайници, защото тяхното опазване има по-широко природозащитно послание. 


Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа