ДАРПАЗАР Е ПЛАТФОРМА НА БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ПРЕДЛАГА ТЕХНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ С КАУЗА

Продукти

На ръба на скалата: в дома на дивите кози 

5.00 лв.

Крайна цена с ДДС:


Закупувайки този продукт, ти подкрепяш съществуването на малки ферми, производители и защитени природни територии,  като Атанасовското езеро, Сакар, Странджа. Заедно с това удвояваш усилията на Българска фондация Биоразнообразие в опазването на безценната родна природа.

Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Ще ги познаеш по извитите като куки рогца и кафеникавата премяна. Те обитават българските планини от хилядолетия и тук на място са усъвършенствали вродената си пъргавина, за да избягват опасностите. По стръмните скали те са почти неуязвими за естествените си врагове – вълци, лисици, мечки.

Тук би могъл да ги настигне само друг катерач от техния ранг - рисът, но преди около век ловците в България са ги „избавили” от този хищник. В днешно време горе по скалите те стават плячка основно на едно животно, което обикновено им посяга не от глад, а за развлечение - човекът.

Сега във всички български планини, взети заедно, живеят едва около 2500 диви кози. Има ги в трите национални парка и в Родопите. От Средна гора са изчезнали напълно, а в момента се прави опит да бъдат върнати на Витоша. И макар че са застрашен вид и ловът им е силно ограничен със закон, все още продължават да намаляват – основно заради бракониерския лов. Диви кози нагло се избиват и сега, най-вече в националните паркове, където ловът е престъпление.
 


Начина за доставка на продукт/услуга може да бъде избран в процеса на поръчката. Вариантите за доставка са:

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена и допълнителни инструкции. Доставката е за сметка на купувача, като стойността се определя според населеното място и тарифите на съответната куриерска фирма.

2. Доставка до офис на куриер: можете да изберете офис на куриерската фирма, в който искате да получите своята пратка.

3. Получаване на място: имате възможност да получите поръчаните продукти, като посетите физическия шоу рум на ДарПазар в Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)

Имате право да се откажете от получената стока в 14-дневен срок от нейното получаване. Повече за правото си на отказ можете да прочетете в Общите условия за ползва на нашия сайт.

Информация за предприятието

Българска Природа
Българска Природа